Eigen paard(en)

“Je voelt dat paarden hiervan genieten”.
Crossen met je paard door de natuur. Afwisseling en actie. Je mag lage hindernissen nemen of juist de grote uitdagende.

Vaak en op afspraak organiseert de Bosmanege vanaf mei tot september eventing-trainingen al dan niet in combinatie met springtraining. In de buitenbak staat er een volledig parcours om daarna nog SGW hindernissen te trainen

De spring/eventingtrainingen worden begeleid door Sanne Stuiver, Nienke Stuiver en Marian Lunsche. Zij zijn allen allround instructeur. Nienke (M-sgw)en Sanne is actief in de SGW en Marian is bestuurslid van SGW Norg.
Let op:. Het dragen van een veiligheidshelm en een bodyprotector zijn verplicht. Denk ook aan beenbescherming voor je paard/pony.

Wil je eens een keertje wat anders dan dressuur of springen? Geef je dan op : bosmanegebakkeveen@gmail.com. Ook voor beginners, die eens willen snuffelen aan natuurlijke hindernissen, hebben wij plek. Je moet immers ooit een keer aan iets nieuws kunnen beginnen, niet waar?!

Vraag voor meer info: bosmanegebakkeveen@gmail.com of bel: 0516-541105

*) Extra info wat betreft niveau
– Beginner: jij en/of je paard hebben springervaring, maar niet of nauwelijks crosservaring. Je hebt je paard goed onder controle.
– Licht gevorderd: jij en je paard hebben crosservaring, springen heggen, boomstammen en kleine op- en afsprongen, ook een waterhindernis is geen probleem.
– B/L niveau: jij en je paard hebben voldoende crosservaring, rijden af en toe oefencrossen of wedstrijden. Jullie springen trakheners, hogere op- en afsprongen en kunnen wat moeilijkere lijnen en wendingen rijden.

Ook hebben we in de zomer een ruiterkamp specifiek voor de SGW.

In 2018 is er een SGW terrein gebouwd  (met dank aan Han de Jong) waar je kunt oefenen van groot tot klein van laag tot hoog.

Wij gebruiken dit terrein voor de normale manege lessen maar ook voor iedereen die wil oefenen of mee wil doen aan de oefenwedstrijden. Daarnaast is het mogelijk om dit terrein af te huren voor groepen. Vraag naar de mogelijkheden, al dan niet in combinatie met anders, te denken aan het parcours of een buitenrit.