Henk & Froukje

eigenaren

Wij, Henk en Froukje zijn vanaf de geboorte al paardengek. Henk kreeg op 15 jarige zijn eigen paard en heeft dit sindsdien nooit weer los gelaten. Froukje is zelf als manegemeisje begonnen, stallen witten in ruil voor een paar paardrijlessen. Beide dochters zijn “tussen” de paarden geboren.

Nienke Stuiver

hoefsmid, instructrice, YLP

Nienke heeft de 4 jr. opleiding “Paard en Sport” gedaan. Nadien is ze verder gegaan in Zwolle voor de opleiding Hoefsmid. Zij combineert haar vak hoefsmid met instructrice. Nienke heeft in de sport op M-niveau gecrost, ZZ-licht dressuur gereden en M gesprongen. Allround is zij zeker. Het diploma coach YLP heeft ze ook in haar…

Sanne Stuiver

instructrice, YLP

Sanne deed ook de opleiding “Paard en Sport” Zij heeft ZZ gesprongen en in de SGW(cross) is zij L geklasseerd. Ook heeft ze dressuur op L-niveau gereden. Zij heeft het diploma YLP en doet de uitvoering hiervan op de Bosmanege.

Jannie Russchen

Instructrice

Jannie Russchen is ORUN instructrice en heeft daarnaast de Instructeur Paardrijden Gehandicapten gedaan. Zij heeft jarenlange ervaring met kinderen die net een beetje andere aandacht nodig hebben.