Ruiterkampen

Een ponykamp om nooit te vergeten! Deze zomervakantie is er ook weer ponykamp op de Bosmanege.

Dit zijn de data en prijzen voor 2024:

Week 30dinsdag 23 juli t/m vrijdag 26 juli€350,-
Week 31dinsdag 30 juni t/m donderdag 1 augustus€275,-
Week 32dinsdag 6 augustus t/m vrijdag 9 augustus€350,-

Wil je je opgeven? Stuur dan een mailtje naar bosmanegebakkeveen@gmail.com.

 

Ponykamp op de bosmanege

Voor onze ponykampen moet je minimaal 7 jaar oud zijn. Als je jonger bent kun je je wel opgeven voor de ponykampdagen!

We hebben een volle planning. Ten eerste het aller belangrijkste natuurlijk: je gaat elke dag rijden! Maar daarnaast doen we nog allemaal andere activiteiten zoals spelletjes, zwemmen, TikToks maken, een fotoshoot, een speurtocht en natuurlijk een bonte avond!

Je hebt de hele week een vaste pony die je mag verzorgen, op mag rijden en mee mag knuffelen. Samen met de leiding zorgen we ervoor dat je de perfecte pony krijgt. Het is ook mogelijk om je eigen pony mee te nemen. Hier wordt 75 euro extra voor gerekend! Dit is dan incl. voeren en een plekje in het land.

We hebben op onze manege 2 binnenbakken, 2 buitenbakken, een crossterrein en een groot bos tot onze beschikking. Hierdoor kunnen we iedere dag iets anders doen met onze pony en hebben jullie aan het einde van de week ook nog eens veel geleerd!

We hebben een maximum van 16 kinderen. De leiding is dag en nacht aanwezig en staat altijd paraat als er iets is. De kinderen slapen in blokhutjes (4 personen per blokhutje) aan de achterkant van het terrein. Uiteraard zijn er ook douches waar je gebruik van kunt maken.

Mobiele telefoons mogen worden meegenomen maar worden ’s nachts en tijdens activiteiten ingenomen door de begeleiders. Dit voorkomt beschadiging en verlies, en veiligheid staat natuurlijk ook bovenop! Er is op bepaalde momenten de gelegenheid om naar huis te bellen, voor degene die geen eigen telefoon heeft mag dit kosteloos met de vaste telefoon van de manege.

We gaan er een feestje van maken en hopelijk ben jij daar ook bij!

______________________________________________________________________

Naast deze ponykampen is er ook nog de mogelijkheid om je op te geven voor de ponykampdag. Meer informatie hierover staat op onze Facebook-pagina.

Voor vragen kunt u uiteraard altijd een mailtje sturen naar bosmanegebakkeveen@gmail.com