Een ponykamp om nooit te vergeten!
Deze zomervakantie is het maar liefst 3 weken feest!

Week 33 – 15 augustus t/m 19 augustus (= 5 dagen, 4 nachten) €425

Week 34 – 22 augustus t/m 25 augustus (= 4 dagen, 3 nachten, met evt. 1 nacht extra ivm sgw Norg) €340

Week 35 – 29 augustus t/m 31 augustus (= 3 dagen, 2 nachten) €255

Let op: 26 augustus is sgw Norg. Hier gaan wij ieder jaar heen, en ook dit jaar zijn we dit van plan. Als je mee wilt hier naartoe is dit mogelijk. Je kunt dan een nacht extra blijven slapen, hier wordt 50 euro extra voor gerekend; avondeten, slapen en ontbijt voor de tijd dat je langer blijft. Er moet wel zelf vervoer geregeld worden op 26 augustus, want in onze vrachtwagen is niet genoeg ruimte 😉 Voor de rest zal er ook op deze momenten uiteraard altijd begeleiding aanwezig zijn.

We hebben een volle planning. Ten eerste het aller belangrijkste natuurlijk: je gaat elke dag rijden! Maar daarnaast doen we nog allemaal andere activiteiten zoals spelletjes, zwemmen, TikToks maken, een fotoshoot, een speurtocht en natuurlijk een bonte avond!

Je hebt de hele week een vaste pony die je mag verzorgen, op mag rijden en mee mag knuffelen. Samen met de leiding zorgen we ervoor dat je de perfecte pony krijgt. Het is ook mogelijk om je eigen pony mee te nemen. Hier wordt 75 euro extra voor gerekend! Dit is dan incl. voeren en een plekje in het land.

We hebben op onze manege 2 binnenbakken, 2 buitenbakken, een crossterrein en een groot bos tot onze beschikking. Hierdoor kunnen we iedere dag iets anders doen met onze pony en hebben jullie aan het einde van de week ook nog eens veel geleerd!

We hebben een maximum van 16 kinderen. De leiding is dag en nacht aanwezig en staat altijd paraat als er iets is. De kinderen slapen in blokhutjes (4 personen per blokhutje) aan de achterkant van het terrein. Uiteraard zijn er ook douches waar je gebruik van kunt maken.

Mobiele telefoons mogen worden meegenomen maar worden ’s nachts en tijdens activiteiten ingenomen door de begeleiders. Dit voorkomt beschadiging en verlies, en veiligheid staat natuurlijk ook bovenop! Er is op bepaalde momenten de gelegenheid om naar huis te bellen, voor degene die geen eigen telefoon heeft mag dit kosteloos met de vaste telefoon van de manege.

We gaan er een feestje van maken en hopelijk ben jij daar ook bij!

Twijfel niet te lang en geef je snel op voordat het vol zit!

______________________________________________________________________

Naast deze ponykampen is er ook nog de mogelijkheid om je op te geven voor de ponykampdag. Meer informatie hierover staat op onze Facebook-pagina.

Voor vragen kunt u uiteraard altijd een mailtje sturen naar bosmanegebakkeveen@gmail.com